MARVELZAP
Korokozo/Szag Zapper

MARVELZAP UNI a szag eltávolításához/fertőtlenítéséhez  teherautók fülkék/konténerek

A Marvelzap UNI klór-dioxid ClO₂ gáz fertőtlenítőszerként használható, amely a fülke felületeinek teljes fertőtlenítését biztosító anyagok és módszerek teljes listáját tartalmazza. A frissítés lépésről lépésre tartalmaz protokollt a szagok kiküszöbölésére és a fülke fertőtlenítésére, valamint a ClO₂ fertőtlenítő- és fertőtlenítőoldat keverésére és felvitelére vonatkozó legjobb gyakorlatokat ismerteti.

A klór-dioxid ClO₂ gáz elterjedt fertőtlenítő és szagtalanító, tabletta formájában kapható, és a hozzáadott víz mennyiségétől függően köd  formában is használható.

A Marvelzap UNI a gázköd-tisztítási technológiára vonatkozó részletes utasításokat tartalmazza. Mélytisztítás/fertőtlenítés is elérhető a Marvelzap Multi kezelésünkkel, hígított oldattal a belső terek nagy forgalmú helyeinek folttisztítására.

MARVELZAP  konténerekhez és tárolótartályokhoz.

A Marvelzap Multi nagy segítség, mivel a teherautók különféle tárgyakat szállítanak, amelyek erős és zavaró szagokat hagyhatnak a tartályban. A Marvelzap Multi  ClO₂ oldat különböző méretekben kapható, és csomagonként akár 120 liter klór-dioxid oldatot is képes előállítani. Az üres konténer belsejét lepermetezve 99,9%-ban fertőtleníti és eltávolítja az összes szagokat, függetlenül az előző rakomány által okozott nemkívánatos szagoktól. Hosszabb tárolás előtt alkalmazzon Marvelzap UNI ClO₂ ködfelhő kezelést, amely jól megtérül a penész és szag mentes környezet elérésében.