Figyelem: Mondjon búcsút a zavaró rossz szagoknak és a bizonytalan higiéniai feltételeknek autójában! 

A Marvelzap CAR kezelés a tökéletes megoldás a jármű belsejében előforduló nemkívánatos szagok professzionális szintű eltávolítására.

Technológia: A Marvelzap CAR kezelés kiváló higiéniai eredményt nyújt . A szuperfinom ClO₂ gáz ködpára  elpusztítja az összes nem kívánt szagmolekulát, így az autó friss és tiszta illatú lesz. A hagyományos légfrissítőkkel ellentétben nem a szagok elfedése a cél, hanem egy mélytisztító eljárással a ClO₂ végleg megszabadítja az utasteret a  rossz szagoktól.

Elérhető: Alakítsa autóját kellemes és hívogató térré a Marvelzap CAR kezeléssel. Ne pazarolja az időt és pénzt a nem működő légfrissítőkre, és élvezze a higiénikus, szagmentes autó nyújtotta kényelmet és kívánt higiéniai szintet minden autózás alkalmával. 

Kezelések: Marvelzap CAR  kezelés 27 percet vesz igénybe.

Marvelzap Car professzionális alkalmazási technológia: Kikapcsolt gyújtás és ventilátor, akkumulátor terhelés mentes,  kabinszűrő állapot nem befolyásolja a a kezelés hatásosságát, 

Megjegyzés: A Marvelzap Car   ClO₂ hideg köd -generátoros kezelések csak professzionális szervizközpontokban érhetőek el.