Az autózók védelmének érdekében - Önfertőtlenítő felület bevonat
Tudjuk hogyan terjednek a fertőzések, a HP4 segít elkerülni a megbetegedéseket. Nemrég még senki sem értette, hogy a fertőző betegségeket apró élőlények okozzák, amelyek emberről emberre terjednek. Még most is, bár tudjuk, hogy a mikroszkopikus élő mikrobák betegségeket okoznak, ennek mikéntje nem mindig nyilvánvaló. De tudjuk, hogy a legtöbb mikroba a test nyílásain – az orrunkon, a szánkon, a fülünkön, a végbélnyílásunkon és a nemi járatainkon – jut be. A bőrünkön keresztül is átterjedhetnek rovar- vagy állatcsípés révén. A fertőzések megelőzésének legjobb módja a kórokozók szervezetbe jutásának megakadályozása. Mi az a HP4 antimikrobiális bevonat? Az antimikrobiális bevonatok olyan láthatatlan felületi burkolatok, amelyek hatóanyagot tartalmaznak, amely hatásosasan akadalyozza a virusok-baktériumok és gombák növekedését terjedését.

Antimikrobiális Eljárás Kórokozók Ellen

Higiénia Pro antimikrobiális* autó beltéri védelem organoszilán
réteg létesítésével!    

 Meddig hatásos? Legalább 6 hónapig, folyamatos védelem a fertőzések  -Covid 19 is - terjedése ellen és multifunkcionális beltér állapot megőrzés!                                       

A legújabb koronavírus járvány és az új típusú kórokozók megjelenése megnövelte a BIOSAFE® tartós antimikrobiális* védő bevonat iránti igényeket.
Mobilsept HP®, beszállítóival együttesen kidolgozta az autózók egészségvédelmét átfogóan segítő technológiát.

A Mobilsept HP ® által 29 percen belül létesített tartós organoszilán antimikrobiális beltéri bevonat legalább 6 hónapig megelőzi a felületeken terjedő fertőző betegségek átterjedését azáltal, hogy megszünteti a vírusok,baktériumok, szagmikróbák és penészgombák szaporodását az utastérben, beleértve a klíma rendszert is. A BIOSAFE® antimikrobiális hatóanyag megfelel az ASTM-E,EU-ECHA, REACH, GBAC szabványoknak és alkalmazott a különféle egyéni védőeszközökben, ideértve az egészségügyi egyenruhák és az éttermekben használt étkezési törlőkendőket. „Továbbra is új területeket találunk a BIOSAFE® antimikrobiális hatóanyag kihasználhatóságára, hogy segítsük ügyfeleink igényeit,” nyilatkozta Shiming Wo,Gelest Inc. USA alelnök és az élettudományok vezérigazgatója

*Az „antimikrobiális szerek” kifejezés  magában foglalja az összes hatóanyagot, amely bármilyen típusú mikroorganizmus ellen - baktériumok (antibakteriális), vírusok (antivirális), gombák (gombaellenes) és protozoák (antiprotozoálisok) ellen hat.


           ULV technológia a különböző iparágak sikeres kiszolgálója
Napjainkban, az emberek egyre több időt töltenek az autókban, ahol rendkívül fontos, hogy a belső felületekről származó biológiai szennyező anyagok által  terjedő fertőzéseket  kizárjuk. A különféle biológiai szennyező anyagok (rovarok, vírusok, baktériumok, gombák, atkák) közül ezek különböző allergiás reakciókat, légúti megbetegedéseket okozhatnak.

                                     VER Vizuális Ellenőrző Rendszer

Bizonyított, hogy az ULV ködképzők hatékonysága megfelelő  az erre bevizsgált hatóanyagok használatával az előtisztítás és a kórokozók eltávolítására és inaktiválására. A HP4 ULV ködképző előtisztító és mikrobiális bevonat hatékonyságát az anyagok koncentrációja, a párásítási mennyiség és a jármű mérete alapján beállított így HP4 a személyeket szállító kisbuszok  kezelésére 9 személyig alkalmazható..

                                                   

 

                 

Here you can enter text or insert images or tables, if necessary.